Disclaimer – Apotheek Groot Driene – Hengelo OV
Apotheek Groot Driene
TH Tran & TNH Bom-Pham, apotheker

Herhaalmedicatie zonder wachttijd ophalen? Onze gratis 24-uurs service is snel, gemakkelijk en veilig.

U kunt 24 uur per dag onze online diensten gebruiken. Met uw eigen account logt u veilig in.

Disclaimer

Over de site van Medsen Apotheek

Medsen Apotheek optimaliseert zijn klantenservice door middel van internet. Daartoe biedt Medsen Apotheek zijn kennis online aan op een eigen site. 24 uur per dag kunnen bezoekers van de site informatie krijgen over geneesmiddelen en andere aan gezondheid gerelateerde onderwerpen.

Pharmeon en Medsen Apotheek aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website en/of informatie welke via een doorlink(s) wordt bezocht. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De bouw en redactie van deze site wordt verzorgd door Pharmeon, een full service internet onderneming gespecialiseerd in het verlenen van internetdiensten binnen de gezondheidszorg. De internetoplossingen van Pharmeon ondersteunen medische professionals bij het bieden van online zorg aan de consument. Een ervaren en deskundige redactieraad van apothekers en een redactie van terzake kundige journalisten waarborgen de kwaliteit van de informatievoorziening.

Deze site is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox, Chrome, Microsoft Internet Explorer versie 11.0 en hoger.

Registraties van de onderneming

U kunt ons in het register van de Kamer van Koophandel vinden onder

KvK nummer: 62245791
BTW nummer: 854725660B01